BOTTEGA

Bottega Ristorante serveert z’n gasten een voornamelijk Italiaans-Franse keuken in een exotische, betoverende omgeving. De mix van verschillende materialen, texturen en tinten werkt ongelofelijk goed en bezorgt het restaurant een gezellige en warme sfeer. De hangende lampen lijken wel sterren aan de hemel, de vloertegels met pauwenverenmotief geven het geheel een luxueuze boost, net als de muren bezet met mozaïek. 


Bottega Ristorante propose une cuisine principalement franco-italienne dans un cadre exotique enchanteur. Le mélange de différents matériaux, textures et teintes fonctionne à merveille et le restaurant offre une ambiance conviviale et chaleureuse. Les suspensions ressemblent à des étoiles dans le ciel et les carrelages à motif de plumes de paon confèrent une note luxueuse.