GASTRO HENRI

Foodsharing is in tegenwoordig, en die groeiende trend is de jonge Jonas Aernout (24) niet ontgaan. Deze jonge chef-kok opende met Gastro Henri een plek waar zijn klanten, die samenzitten aan een grote tafel, een reeks kleine gerechtjes wordt voorgezet. De bedoeling is om een conversatie op gang te brengen rond die gerechten, en de mensen op die manier een gezellige avond te bezorgen. Runderlende van Friese Roodbont met jus, patatas bravas, sjalotten en gegrild slahart is één van de hoofdgerechten, naast risotto alla vongole, speenvarken met jus, of een stoofpotje van hert.        


Le foodsharing est de plus en plus tendance aujourd’hui et cela n’a pas échappé au jeune Jonas Aernout (24 ans). Ce jeune chef a ouvert le Gastro Henri, un endroit où ses clients, assis ensemble à une grande table, se voient offrir une série de petits plats. 

INFO
HENRI HORRIESTRAAT 6-8, 8800 ROESELARE
+32 (0)51 22 05 22, GASTROHENRI.BE