THE FISH CLUB

The Experimental Group boys did it again! Na enkele maanden van renovaties en restylingen openden ze onlangs hun vernieuwde restaurant The Fish Club in hartje Parijs. Hier serveren ze uitsluitend vis en zeevruchten, en het menu brengt een ode aan de Noordzee. Samen met chef Julien Burlat, bij ons bekend van het Antwerpse Dôme sur Mer, kozen ze voor eerlijke, simpele en verse gerechten die doen watertanden. Het gezellige, grafische interieur ontworpen door Dorothée Meilichzon — die alle zaken van Experimental Group inricht — brengt gasten in de mood voor een ongelofelijke ervaring. 


The Experimental Group boys did it again! Après plusieurs mois de rénovation et de restyling, leur restaurant The Fish Club vient de rouvrir ses portes dans le centre de Paris. Ils y servent désormais uniquement des poissons et fruits de mer. Avec le chef Julien Burlat (le Dôme sur Mer à Anvers), ils ont opté pour une cuisine authentique, simple et fraîche. L’agréable intérieur graphique conçu par Dorothée Meilichzon (qui aménage tous les établissements d’Experimental Group) offre aux clients une expérience incroyable.