LA COMPAGNIE DES VINS SURNATURELS

LA COMPAGNIE DES VINS SURNATURELS, EEN NIEUWE WIJNBAR IN NEW YORK, PAKT METEEN STEVIG UIT. MET EEN REFERENTIE VAN 600 WIJNEN EN TALLOZE VARIANTEN DIE PER GLAS BESCHIKBAAR ZIJN, KAN LA COMPAGNIE NU AL REKENEN OP EEN ICONISCHE REPUTATIE.

PARIJS IN NEW YORK De ondernemingsdrift van The Experimental Group – met onder haar leden o.a. Xavier Padovani – kent geen grenzen. Na eerder al The Experimental Cocktail Club in Londen, New York en Parijs geopend te hebben en ook nog de drijvende kracht te zijn achter Experimental Beach in Ibiza, heeft de groep sinds kort een wijnbar bij hun indrukwekkend portfolio gevoegd. In de bar kunnen zo’n 70 gasten plaatsnemen. Koperen armaturen, wandlampen en een afwerking met marmer flitsen La Compagnie zelfs naar Parijs.

WERELDKEUKEN Sommelier Fabien Suquet heeft de wijnkaart samengesteld op basis van zijn meest geliefde wijnproducenten over de hele wereld. In de keuken zorgen Armand Arnal en Tibor Kogler voor kleine gerechten die perfect accorderen met de wereldwijnen van Fabien. 


AVEC UNE REFERENCE DE 600 VINS ET D’INNOMBRABLES VARIANTES DISPONIBLES AU VERRE, LA COMPAGNIE DES VINS SURNATURELS PEUT D’ORES ET DÉJÀ SE TARGUER D’UNE REPUTATION EMBLEMATIQUE.

PARIS A NEW YORK La ferveur d’entreprise de The Experimental Group – qui compte parmi ses membres e. a. Xavier Padovani – ne connaît pas de limites. Après avoir déjà ouvert The Experimental Cocktail Club à Londres, New York et Paris, et en étant en même temps la force motrice derrière l’Experimental Beach à Ibiza, le groupe a ajouté depuis peu un bar à vins à son portefeuille impressionnant.

CUISINE DU MONDE Le sommelier Fabien Suquet a composé la carte des vins en se basant sur ses producteurs de vin préférés du monde entier. Cette liste des vins est mise en évidence avec de petits plats de tous les coins du monde.

 
 

INFO

249 Centre Street  - NY 10013, New York City

compagnienyc.com