CREMERIE GERARD

Gent is een ijssalon rijker. Het kleine broertje van Cremerie François in Sint-Niklaas opende eind april de deuren en is meteen een schot in de roos. Zaakvoerder Maxim Quintelier serveert zowel coupes als hoorntjes die je kunt meenemen of ter plaatse nuttigen. Maxim draait dagelijks ter plekke een achttal smaken, waarvan vanille, mokka en pistache vast op de kaart staan. Het interieur werd verzorgd door ontwerper Lieven Musschoot. Hoofdtinten zijn goud en blauw. De wand bedekt met knapperige hoorntjes valt meteen op, net als de imposante luchters. Naast het gewone assortiment biedt Cremerie Gerard ook lactose- en suikervrij ijs aan voor zoetekauwen met een gevoelige maag. 


Gand accueille un nouveau glacier ! Le petit frère de Crèmerie François, à Sint-Niklaas, a ouvert ses portes fin avril et a directement tiré dans le mille. Maxim Quintelier, le gérant, sert tant des coupes glacées que des cornets, à déguster sur place ou à emporter. Maxim prépare quotidiennement environ huit goûts sur place, dont vanille, pistache et moka figurent toujours à la carte. Les tons dorés et bleus dominent l’intérieur, conçu par le designer Lieven Musschoot. Le mur couvert de petits cornets n’échappe à personne, tout comme les lustres imposants.

 

INFO
LIMBURGSTRAAT 36, 9000 GENT
+32 (0)9 336 32 20, FACEBOOK.COM/CREMERIEGERARD