RED BULL BAR STAFF CHALLENGE

RED BULL GAAT OP ZOEK NAAR HET BESTE BARTENDING TEAM TIJDENS DE RED BULL BAR STAFF CHALLENGE! 45 HORECAZAKEN UIT BELGIË EN LUXEMBURG GAAN DE ULTIEME UITDAGING AAN OM TE BEWIJZEN DAT ZIJ OVER HET BESTE TEAM BESCHIKKEN. DEZE BAR STAFF MEMBERS WORDEN UITGEDAAGD DOOR ARTIESTEN, ATLETEN EN OPINION LEADERS UIT ‘THE WORLD OF RED BULL’. HET WINNENDE TEAM WORDT OP 8 DECEMBER 2015 TIJDENS ONZE EIGEN HOSPITALITY AWARDS GEKROOND TOT ‘HELDEN VAN DE NACHT’!

CRAZY RED BULL REWARD De deelnemende bar teams krijgen vier verschillende uitdagingen voorgeschoteld. Ze worden getest op creativiteit, focus, teamprestaties en bar skills. Voor iedere uitdaging zal het beste team beloond worden met een crazy Red Bull reward! Het ultieme winnende team vertrekt op een waanzinnige trip in true Red Bull style. 

INTERNATIONAL EVENT De Red Bull Bar Staff Challenge is een internationaal project dat in 2015 ook plaatsvindt in veertien andere landen en/of steden. Gelijktijdig met België, zoekt Red Bull ook in Nederland, Duitsland, London, Spanje en zelfs Las Vegas, naar het allerbeste bar team. Alle communicatie verloopt via een speciaal online platform waar enkel de betrokken deelnemers op kunnen inloggen en met elkaar communiceren. Op dit platform zien ze ook de resultaten van andere teams en wordt er een gedetailleerde rangschikking bijgehouden.

CROWDSURFING Red Bull stuntman en wingsuit vlieger Cédric Dumont stelde tijdens de Red Bull Bar Staff Challenge kick-off op maandag 7 september een eerste, gevleugelde uitdaging voor: crowdsurfen in hun bar of club! Krijgen ze genoeg mensen bij elkaar om op handen gedragen te worden en zo samen de felbegeerde skydive te winnen? Dit is slechts één van de vier opdrachten. In oktober, november en december worden de deelnemers telkens opnieuw uitgedaagd door een ‘mystery challenger’. Wie deze ‘mystery challengers’ zijn blijft nog even geheim, maar vast staat dat ze, net als Cédric Dumont, bekend staan voor hun ervaring en reputatie in hun sport, sector of vakgebied.

SAMENHORIGHEID Met deze even sportieve als ludieke actie wil Red Bull de samenhorigheid tussen het personeel van de deelnemende zaken enerzijds en hun klanten anderzijds versterken. Het spreekt voor zich dat voor een aantal opdrachten de deelnemende zaken hun klanten en vrienden zullen moeten oproepen om actief deel te nemen. Enkel door samen te werken kunnen ze winnen.

Klik hier voor meer info! 


RED BULL PART À LA RECHERCHE DE LA MEILLEURE ÉQUIPE DE BAR À L’OCCASION DU RED BULL BAR STAFF CHALLENGE! 45 ÉTABLISSEMENTS HORECA VENUS DE BELGIQUE ET DU LUXEMBOURG RELÈVENT LE DÉFI ULTIME, À SAVOIR PROUVER QU’ILS DISPOSENT DE LA MEILLEURE ÉQUIPE. LES MEMBRES DU PERSONNEL DE CES BARS SERONT MIS AU DÉFI PAR DES ARTISTES, DES ATHLÈTES ET DES LEADERS D’OPINION DU ‘WORLD OF RED BULL’. L’ÉQUIPE GAGNANTE SERA COURONNÉE ‘HÉROS DE LA NUIT’ LE 8 DÉCEMBRE 2015 À L’OCCASION DE LA REMISE DE NOS PROPRES HOSPITALITY AWARDS !

CRAZY RED BULL REWARD Les équipes participantes seront confrontées à quatre défis différents. Elles seront testées quant à leur créativité, leur focus, leurs performances d’équipe et leurs compétences derrière le bar. Pour chacun des défis, la meilleure équipe sera récompensée d’un Crazy Red Bull Reward ! L’équipe gagnante ultime partira pour un voyage dément dans le style Red Bull le plus pur. 

ÉVÉNEMENT INTERNATIONAL  Le Red Bull Bar Staff Challenge est un projet international qui se déroule dans quatorze autres pays et/ou villes en 2015. Simultanément à l’événement belge, Red Bull recherche aussi la meilleure équipe de bar aux Pays-Bas, en Allemagne, à Londres, en Espagne et même à Las Vegas. Toutes les communications passent par une plate-forme en ligne spéciale, où seuls les participants concernés peuvent ouvrir une session et communiquer entre eux.

Cliquez-ici pour plus d'information!