ASSETS_Site1.jpg
ASSETS_Site4.jpg

SETTING TRENDS

Sinds 2009 zet VENUEZ de norm voor inspiratie in de horeca. Doorheen het jaar doen we dit door vier keer per jaar het VENUEZ Modern Hospitality Journal te publiceren en de Belgische hospitality te vieren op een heuse gala-avond, namelijk tijdens de VENUEZ Hospitality Awards. Tijdens deze negende editie van de VENUEZ Modern Hospitality Show, VENUEZ19, brengen we terug de sector samen op één plek. Dit jaar gaat de driedaagse door in het vernieuwde Antwerp Expo. Als toonaangevend inspiratieplatform houdt VENUEZ de vinger aan de pols om de Belgische én internationale ondernemers, bartenders, designers, organisators, dj’s, chefs,… met inspiratie te bombarderen. 

Het beproefde recept blijft ongewijzigd: tijdens dit evenement presenteert VENUEZ de nieuwste en meest innovatieve trends binnen de horeca. VENUEZ concentreert zich niet alleen op Belgische trends en concepten, maar kijkt ook over de landsgrenzen heen. We brengen een reeks vooraanstaande Belgische en internationale experts, ondernemers en bartenders tot bij ons om hun visie te delen met de bezoekers. Maak je op voor een spannende beurs vol nieuwe ontdekkingen binnen de brede waaier van de hospitality: food, drinks, design, experience,... Eén ding is zeker: VENUEZ19 is de place to be voor de hospitality-ondernemer van morgen! RENAISSANCE

VENUEZ19 is all about renaissance. De afgelopen jaren heeft de hospitality scene zodanig veel vormen aangenomen. Elk ieder ging, en is nog steeds, op zoek naar de ingrediënten om zijn gasten te verwennen met de ultieme beleving: in nieuwe concepten zoals crossovers, hybride samensmeltingen of in extremen. En alles gaat razendsnel. Laten we de pedalen niet verliezen en tijdens deze driedaagse op zoek gaan naar de nieuwe vorm van horeca. Deze ontdek, voel en bespeel je tijdens in Antwerp Expo. 

Voor deze negende editie verlaten we dan ook het charmante Park Spoor Noord en laten we onze renaissance plaatsvinden in Antwerp Expo. Deze verhuis brengt met zich mee dat we de gasten als exposanten beter kunnen faciliteiten, ons DNA dieper kunnen injecteren en jullie ten volle kunnen laten genieten van onze functie als netwerk orchestrator en inspirator. 


Praktische informatie

Data en openingsuren 
Zondag 17 maart 2019 (14.00 - 19.00) 
Maandag 18 maart 2019 (12.00 - 21.00) 
Dinsdag 19 maart 2019 (12.00 - 19.00) 

Locatie 
Antwerp Expo 
Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen 
Google Maps

Tickets
Binnenkort online, schrijf je in via onderstaande knop en kom als eerste te weten wanneer deze beschikbaar zijn.

ASSETS_Site6.jpg